Quicksilver

Quicksilver voor Mac

Essentiële zoek- en lanceerapplicatie

Met het gratis Quicksilver gebruik je het toetsenbord om applicaties en bestanden pijlsnel te vinden, openen of bewerken. Het moet gezegd dat Mac's ingebouwde zoekfunctie Spotlight een flinke portie van Quicksilver's speurcapaciteiten heeft...Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Krachtige zoekmachine
  • Persoonlijke sneltoetscombinaties
  • Past zich aan bestandstypes aan
  • Veel plugins

TEGEN

  • Enigszins instabiel
  • Korte typtijd

Excellent
9

Met het gratis Quicksilver gebruik je het toetsenbord om applicaties en bestanden pijlsnel te vinden, openen of bewerken. Het moet gezegd dat Mac's ingebouwde zoekfunctie Spotlight een flinke portie van Quicksilver's speurcapaciteiten heeft overgenomen. Tóch vergroot deze al jaren populaire applicatie je productiviteit nog steeds enorm.

Achter de schermen maakt Quicksilver als de bliksem een catalogus aan van je programma's, documenten en mappen. Om te zoeken haal je met een sneltoetscombinatie het Quicksilver-schermpje te voorschijn. Typ de eerste paar letters van een programma-, bestands- of mapnaam in en de applicatie levert meteen resultaat.

Door zijn sterke aanpassingsvermogen leert Quicksilver gauw van je zoektermen en kiest het automatisch de meest logische acties. Bovendien zijn er talloze plugins voor specifieke programma's. Ook creëer je zelf zogenaamde "triggers", sneltoetscombinaties voor het lanceren van je favoriete applicaties. Wel heb je maar heel kort de tijd om iets in het schermpje te typen. Aarzel een milliseconde en Quicksilver denkt dat je iets nieuws zoekt. Tevens crashte het programma tijdens het testen net iets te vaak.

Quicksilver maakt je Mac-bestaan een stuk eenvoudiger. Als je niet oppast, krijg je RSI van al dat langzame gemuis. Applicaties, bestanden en mappen open je vanaf nu razendsnel en gemakkelijk met je toetsenbord. Verwacht alleen niet dat Quicksilver compleet stabiel is.

Meeste downloads Utilities & Tools voor mac

Quicksilver

Download

Quicksilver b71 1.0

Beoordelingen about Quicksilver

Promotie×